Izrada virtuelnih tura

Dobrodošli u budućnost marketinga i online predstavljanja vašeg biznisa

Da li ste ikada poželeli da budući klijenti vaš proizvod, uslugu, poslovni ili prodajni prostor mogu da iskuse online, tako što će biti u stanju da, preko računara ili mobilnog telefona, zavire iz svakog ugla i vide sve vaše potencijale? Da im pružite iskustvo koje će ih oboriti sa nogu i zbog kojeg će postati vaši kupci? Da, to je moguće. Virtuelne ture su najsavremenije rešenje koje će vas izdvojiti na tržištu i omogućiti vam da svoje poslovanje podignete na sasvim novi nivo, daleko iznad drugih.

Ovi interaktivni poslovni vodiči su marketinški alat budućnosti, bez obzira na to kojim poslom se bavite. Bilo da imate stan na dan, zubarsku ordinaciju, galeriju, prodavnicu, građevinsku firmu ili se bavite izradom kolača, virtuelna tura lansiraće vaše poslovanje ka samom vrhu.

Bez obzira na to šta je Vaš biznis, razlog za ovakvu vrstu virtuelizacije je jednostavan. Vašim potencijalnim klijentima pružate jedinstven i sveobuhvatan pogled na ono što im nudite pomažući im da lakše i brže donesu odluku o kupovini. Ono što je posebna pogodnost jeste da virtuelnu turu svojih proizvoda, usluga ili poslovnog prostora možete da koristite na svom web sajtu, ali i na društvenim mrežama (Facebook, YouТube) 24 sata dnevno, što vam omogućava dodatne pogodnosti, a samim tim i mnogo više klijenata.

Kontaktirajte nas i obezbedite za svoj biznis sve prednosti koje donose virtuelne ture.

Šta su virtuelne ture?

Zaboravite na obične fotografije i video snimke u kojima je klijent samo nemi posmatrač. Virtuelne ture u centar svog koncepta stavljaju gledaoca, odnosno, potencijalnog kupca.

Korišćenjem niza panoramskih fotografija od 360°, virtuelni vodiči stvaraju interaktivno iskustvo virtuelne stvarnosti u kojoj osoba može slobodno da se kreće, da prelazi iz jedne prostorije u drugu i da iskusi prostor ili predmete u njemu u sve tri dimenzije. Baš kao da se fizički nalazi na lokaciji.

I još bolje! Sve to vaš klijent može da iskusi iz udobnosti svog doma, automobila ili gde god da se nalazi. Bez čekanja, gužve, bespotrebne nervoze i gubljenja vremena jer se virtuelne ture brzo učitavaju i pružaju maksimalno kvalitetno korisničko iskustvo. Sve ovo ukazuje na ozbiljnost vašeg poslovanja, činjenice da vam je kupac na prvom mestu i želje da mu pružite maksimalnu udobnost i kvalitet.

Ukratko, ukoliko fotografija vredi 1.000 reči, virtuelna tura vredi 1.000 fotografija.

To znači da više nema potrebe da gubite vreme i resurse na organizovanje poseta i prezentacija u stvarnom svetu.

Uz pomoć virtuelnih vodiča svojim klijentima možete priuštiti mogućnost da:

 • se u virtuelnom svetu nesmetano kreću kroz vaš fizički objekat,
 • iz svakog ugla pogledaju prostor ili artikle koje nudite,
 • preko hotspotova, u tekstualnoj, foto ili video formi, na klik dobiju sve informacije koje ih zanimaju o onome što nudite,
 • uživaju u kvalitetnoj interaktivnoj postavci,
 • odmah obave kupovinu jer je samu virtuelnu turu moguće povezati sa vašom web prodavnicom.

I sve to pružajući im jedinstveno, nesvakidašnje i praktično iskustvo koje neće zaboraviti i kome se mogu vratiti kad god to požele.

Koje sve koristi donose virtuelne ture?

Pored efekta potpunog oduševljenja koji postižu kod vaših budućih klijenata, virtuelne ture vam donose još čitav niz benefita.
Neki od najvažnijih su:

Virtuelni vodiči povećavaju prodaju

Jedan od najočiglednijih razloga zašto je virtuelna tura korisna za vaše preduzeće jeste to što vam pomaže u prodaji proizvoda ili usluga znatno efikasnije nego li što to čine obične statične slike. Na primer, dok obična slika može prikazati predmet samo iz jedne perspektive, virtuelna tura kupcu omogućava mnogo više. Ne samo da kupac može pogledati proizvod iz svakog ugla već, klikom na jedan ili više hotspotova, može da otvori galeriju slika, video u kome se pružaju dodatna objašnjenja vezana za proizvod ili tekst u kome se nude značajne informacije za kupca. Sve ovo znači da će se posetilac duže zadržati na vašem sajtu, čime se drastično povećava verovatnoća da će postati vaš kupac.

I što je najbolje, odmah unutar same virtuelne ture korisnik može da obavi kupovinu i to bez čekanja. Poštedećete svoje mušterije bespotrebnog fizičkog odlaska na lokaciju, a oni će vam na tome biti veoma zahvalni.

Omogućavajući potencijalnim klijentima da posete vaš prostor u online svetu, virtuelni vodiči će ih na najbolji način upoznati sa vašom ponudom i omogućiti im brzo donošenje odluke o kupovini.

Pored toga, virtuelnim turama vaši klijenti mogu pristupiti u bilo koje doba dana ili noći, baš onda kada im to najviše odgovara.

Virtuelne ture stvaraju poverenje

Kupci nisu uvek u prilici da fizički posete vašu lokaciju. Ukoliko im ponudite mogućnost da vas posete u virtuelnom svetu zapravo pokazujete svoju transparentnost i na taj način gradite odnos poverenja sa svojim klijentima. Pokazujete da poštujete njihovo vreme i da razumete njihove potrebe.

Istovremeno, virtualne ture će vašu lokaciju ili proizvod učiniti dostupnim svima, bez obzira na to gde se nalaze. Na taj način pomažu vam da povećate broj poseta vašem sajtu i uvećate broj potencijalnih klijenata koji će biti motivisani da iznova posete vaš sajt. Tako proširujete krug potencijalnih mušterija jer oni ne moraju da budu vezane za grad u kojem se vi nalazite. Vaš biznis postaje dostupan svima na svetu i u svakom trenutku.

Lako kreiranje sadržaja za marketinške kampanje

Virtuelne ture su sjajan izvor sadržaja za vaše marketinške kampanje i pružaju vam mogućnost da ispričate svoju priču na jedinstven način. Možete ih koristiti na vašem web sajtu, ali i postaviti na Facebook ili Instagram poslovnoj stranici i tako ponuditi inovativan, nesvakidašnji i zanimljiv sadržaj publici i povećati broj svojih pratilaca. Veći broj pratilaca znači veći broj potencijalnih kupaca, ali i ljudi kojima možete ponuditi kvalitetan sadržaj u oblasti kojom se bavite. To vas, svakako, izdvaja od drugih i govori o ozbiljnosti vašeg poslovanja.

Na društvenim mrežama možete podeliti čitavu virtuelnu turu, samo određene delove, ili kreirati video isečak iz svog virtuelnog vodiča kako biste istakli određenu ponudu.

Dakle, bilo da se radi o nekom događaju, predstavljanju proizvoda ili promovisanju vašeg brenda, virtuelni vodiči su efikasan i kvalitetan način za privlačenje pažnje vaših potencijalnih klijenata i saradnika.

Optimizacija Google My Business profila

Google My Business profil je jednostavan način na koji, kao vlasnik preduzeća, možete upravljati svojim prisustvom na internetu pomoću mapa, slika, recenzija i drugih važnih detalja o svojoj firmi i povećati broj poseta vašem sajtu. Istaknite svoj kredibilitet, uspehe i pozitivna iskustva koja su klijenti imali sa vama. Kada svoju virtuelnu turu integrišete sa My Business profilom možete ga povezati sa Google Street View servisom i na taj način povećati vidljivost vašeg preduzeća na Google mapama.

Drugim rečima, kada neko potraži vašu firmu na Google mapi dobija mogućnost da lokaciju pogleda preko Google Street View prikaza i, zahvaljujući postavljenoj virtuelnoj turi, odmah „ušeta“ u vaš lokal i pogleda šta sve imate u svojoj ponudi.

Na ovaj način, preko Google mapa možete probuditi interesovanje kod potencijalnih klijenata i pre nego što dođu na vašu fizičku lokaciju, pružiti im detaljno uputstvo kako mogu pronaći vašu adresu i pokazati šta ih sve čeka kada vas budu posetili.

Dodatna korist koju tada dobijate jeste i to što optimizacija Google mape uz pomoć virtuelne ture pozitivno utiče na SEO vašeg sajta, odnosno povoljno utiče na njegovo rangiranje u rezultatima pretrage povećavajući njegovu vidljivost i vodeći ga ka samom vrhu Google pretrage.

Kreirajte svoju virtuelnu turu

Da li ste spremni da svojim klijentima pružite vrhunsko iskustvo, dobijete veći broj poseta sajtu i povećate svoju prodaju? Od turizma i nekretnina do proizvodnje i trgovine, virtuelni vodiči su pokazali i dokazali svoje ogromne pozitivne efekte koje sada možete iskoristiti i u svom poslovanju. Pokažite svima da ste apsolutni lider u svojoj oblasti.

Naši stručnjaci za digitalnu produkciju su tu kako bi kreirali vaše virtualne ture vrhunskog kvaliteta.

Virtuelni vodiči koje kreiramo su potpuno gotova web-rešenja, prilagodljiva za mobilne uređaje, tablete, laptop i desktop računare i spremni su da vam pomognu u ostvarenju svakog poslovnog cilja koji ste postavili.

Kontaktirajte nas već danas, a mi ćemo osigurati maksimalno zadovoljstvo vas i vaših kupaca.

Cenovnik

PAKET I

Cene su izražene u dinarima
37 000 + pdv
 • Do 5 pozicija
 • Do 5 info tačaka
 • HDR tehnolija
 • 200 mpx efektivna rezeolucija
 • Dvojezični vodič

PAKET II

Cene su izražene u dinarima
75 000 + pdv
 • Do 10 pozicija
 • Do 10 info tačaka
 • Live Guided
 • HDR tehnolija
 • 200 mpx efektivna rezeolucija
 • Dvojezični vodič

PAKET III

Cene su izražene u dinarima
155 000 + pdv
 • Do 20 pozicija
 • Do 20 info tačaka
 • Live Guided
 • HDR tehnolija
 • 200 mpx efektivna rezeolucija
 • Dvojezični vodič

PAKET IV

Cene su izražene u dinarima
320 000 + pdv
 • Do 50 pozicija
 • Do 50 info tačaka
 • Live Guided
 • HDR tehnolija
 • 200 mpx efektivna rezeolucija
 • Dvojezični vodič
Popularno

  Kontaktiraćemo vas u najskorijem roku.