Usluge

Virtuelni poslovni vodiči omogućavaju firmama da prezentuju svoje proizvodne, poslovne ili izložbene kapacitete putem proširene realnosti (AR) na globalnom nivou.

VR objekti su najefikasniji i najbrži način da predstavite svaki Vaš proizvod i njegove funkcionalnosti, jer je za ovakvu prezentaciju proizvoda dovoljno svega 10 sekundi.

Sve više kompanija koristi virtuelne štandove kao sastavni deo svog marketinškog modela prezentovanja. Budite globalno prisutni 24/7 bez geografskog  ograničenja.

Jedina smo kompanija iz Jugoistočne Evrope koja je razvila svoj softver, koji će čak 288 puta dnevno proveriti i izanalizirati sve aktivnosti na Google poslovnom profilu Vaše kompanije.

Naša firma Vam omogućava da automatizujete objave na svim društvenim mrežama. Posvetite se svom poslu a mi možemo za Vas uraditi medija plan, kreirati vizuale i objavljivati postove.

Naše digitalne vizit karte (kompanijske i personalizovane) možete sačuvati na svom mobilnom telefonu i lako ih podeliti sa poslovnim partnerima ili potencijalnim klijentima preko qr koda ili vcard-a.