Profesionalno vođenje
Google poslovnih profila

Ignorišite ovu ponudu ukoliko ne želite još klijenata

Želite veći broj klijenata, bolje pozicioniranje svog sajta u rezultatima pretrage i veću vidljivost na internetu? Za to postoji jednostavno rešenje – profesionalno vođenje Google profila vaše firme. Ovaj najsavremeniji način poslovanja učiniće da uvećate svoj profit i poboljšate korisničko iskustvo svojim potencijalnim i redovnim mušterijama. I jedni i drugi će vam na tome biti veoma zahvalni. A ima li šta bolje od zadovoljne mušterije?

Kontaktirajte nas već danas
i zajedno ćemo podići vaše poslovanje na daleko viši nivo.

Zašto je vašoj firmi neophodan Google Business Profile

Snažno i kvalitetno online prisustvo postalo je neophodno za svaki biznis u današnjem digitalnom dobu. Ma kojom delatnošću da se bavite, Google Business Profile jedno je od najmoćnijih oruđa za povećanje vidljivosti na internetu i privlačenje klijenata.

Google Business Profile omogućava vam da:

Na Google mapi prikažete
lokaciju svoje firme

Dobijete daleko bolje pozicije u
rezultatima lokalne pretrage na internetu

Novim kupcima prikažete svoju
ponudu direktno u rezultatima pretrage

Pažnja kupaca daleko će porasti
postavljanjem dodatnih objava i korisnih tekstova

Zadovoljne klijente, njihove preporuke
i komentare moći ćete da prikažete na vidljivom mestu

O svom preduzeću na lakši
i dostupniji način možete pružiti važne informacije

Međutim, za kvalitetno upravljanje i održavanje Google Business profila potrebno je posedovati odgovarajuće znanje, investirati vreme i resurse i stalno pratiti komentare i reakcije potencijalnih klijenata. Drugim rečima, pored svih obaveza koje već imate oko vođenja svoje firme i pretrpanog rasporeda, morali biste da se dodatno „rastegnete“ i uložite značajno velike napore i resurse kako biste iskoristili sve benefite koje vam Google profil preduzeća može doneti. Morali biste ponovo da učite, savladavate nove veštine koje su, same po sebi, zahtevne i da uz to stalno pratite „stanje na terenu“ svog Google Business Profile naloga. A ko će da vodi firmu i da se bavi važnim odlukama dok se vi bavite ovim?

Zapravo, uopšte ne mora da bude tako. U potpunosti razumemo situaciju u kojoj se nalazite i tu smo da vam pomognemo na najbolji mogući način. Nudimo vam rešenje koje će vam pružiti maksimalnu efikasnost i efektivnost u poslovanju vaše kompanije.

Iskoristite profesionalno vođenje Google Business Profile naloga

Google profil preduzeća često je prva stvar sa kojom se neko sreće kada na internetu pretražuje vaše usluge ili vaše preduzeće. Mi smo tu da prvi utisak koji vaši potencijalni klijenti steknu pretvorimo u vaš profit.
Znamo da je vaš biznis poseban i zato smo kreirali jedinstven sistem koji je omogućio da već više od 500 domaćih i inostranih firmi postignu stabilan rast.

Paket usluga koje vam pružamo obuhvata:

Uređivanje, vođenje i monitoring Google Business Profile profila

Osiguravamo da Google profil vašeg preduzeća uvek bude optimizovan, aktivan i sa aktuelnim informacijama tako da više nikada nećete ostati neprimećeni od strane potencijalnih klijenata. Zadovoljan i informisan potencijalni klijent lako postaje aktivni klijent. Maksimalnim korišćenjem svih mogućnosti koje Google Business Profile nudi pomažemo vam da se izdvojite od konkurencije, trošite manje sredstava na marketinške kampanje i da lakše dođete do mušterija.
Istovremeno obavljamo monitoring vašeg Google poslovnog profila i sprečavamo pojavljivanje bilo kakvih neželjenih sadržaja koje konkurencija ili maliciozni korisnici mogu postavljati kako bi naškodili vašem rangiranju na internetu ili vas uklonili sa Google mape. Konkurencija je jako surova i često pokušavaju da vam baš na ovaj način uruše ugled. Ukoliko se takvi maliciozni upadi ne reše odmah, vaše online prisustvo počinje sve manje da se prikazuje potencijalnim kupcima. Teško je posle ispraviti ovakvu nepravdu i ponovo se vratiti u sam vrh Internet pretrage. Ispravka zahteva vreme i dodatna sredstva. Zbog toga je veoma važno da se svaki maliciozni komentar i loša ocena odmah reše.

Automatizaciju odgovora na komentare korisnika

Da li ste znali da recenzije, komentari, interakcija korisnika sa vašim Google poslovnim profilom direktno utiču na vašu online reputaciju, lokalno rangiranje i ukupnu prodaju? Zato je neophodno, u najkraćem roku, odgovoriti na pitanja, sugestije i komentare potencijalnih klijenata.
Ovaj posao smo rešili kroz automatizaciju odgovaranja na recenzije i povratne informacije. Zapravo, mi smo jedina agencija iz Jugoistočne Evrope koja je razvila sopstveno rešenje za automatizovano vođenje i monitoring Google profila preduzeća i to bez ikakvih ograničenja.
Sam program na svakih 5 minuta, odnosno 288 puta u toku dana i noći, proverava da li je bilo novih ocena i komentara na vašem nalogu i odmah šalje adekvatne odgovore čime gradimo odnos poverenja sa klijentima, čuvamo reputaciju vaše firme i sprečavamo potencijalno negativne situacije. Odgovore pišu stručna lica, u skladu sa vašim poslovanjem i poslovnom politikom tako da se neće činiti kao „mašinski“.

Kreiranje medija plana i zakazivanje objava

Dodavanjem zanimljivih i korisnik objava i fotografija na Google Business Profile nalogu možete proširiti dobar glas o svojoj firmi, privući pažnju publike i probuditi interesovanje za svoj biznis. Ovi sadržaji biće prikazani u rezultatima pretrage, kao i na Google mapi. Na ovaj način, sadržaji pomažu boljem rangiranju vašeg sajta i privlače nove klijente.
Naši eksperti pomoći će vam u kreiranju plana objava, odabiru najboljih tema i termina za njihovo objavljivanje koje ćemo u potpunosti automatizovati i pružiti sugestije vezano za uključivanje vizuala i video materijala koje možete uključiti u svoje objave.

Postavljanje proizvoda

Učinićemo da u potpunosti iskoristite sve moguće benefite postavljanja proizvoda unutar Google poslovnog profila. Ova opcija vam pruža široku lepezu mogućnosti promovisanja događaja, proizvoda i usluga, kao i različitih ponuda i akcija koje mogu dodatno zainteresovati vaše potencijalne klijente.
Ovakve objave se vašim potencijalnim klijentima prikazuju direktno u rezultatima pretrage na Googlu što znači da ćete se, ne samo izdvojiti u odnosu na konkurente, već i postati vidljiviji svojoj publici, omogućiti im da lakše pronađu ono što žele i privući ih da postanu baš vaši klijenti.

Spremni za nove klijente?

Ako to do sada niste učinili, sada je pravi trenutak da iskoristite sve prednosti koje vam nudi Google Business Profile. Ne dozvolite da vam klijenti i dalje „cure kroz prste“.
Sva znanja i iskustva koja smo stekli kroz godine uspešnog rada stavljamo na raspolaganje vama i rastu vašeg preduzeća. Kontaktirajte nas i učinite pravu stvar za svoje poslovanje.

Kontaktirajte nas već danas
i zajedno ćemo podići vaše poslovanje na daleko viši nivo.

Cenovnik

PAKET I

Cene su izražene u dinarima
12000 + pdv Na mesečnom nivou
 • 4 objave mesečno

  - automatizovano odgovaranje na review

  - provera vizit karte 288 puta dnevno

PAKET II

Cene su izražene u dinarima
18000 + pdv Na mesečnom nivou
 • 8 objava mesečno

  - automatizovano odgovaranje na review

  - provera vizit karte 288 puta dnevno

PAKET III

Cene su izražene u dinarima
24000 + pdv Na mesečnom nivou
 • 12 objava mesečno

  - automatizovano odgovaranje na review

  - provera vizit karte 288 puta dnevno
Popularno

  Kontaktiraćemo vas u najskorijem roku.