Restoranu Festina Lente 5 zvezdica

Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES, koji je vodeća poslovna mreža industrije hotela, restorana i drugih uslužnih objekata, kategorisao je restoran Festina Lente sa 5 zvezdica.

Kriterijumi koji su presudni za dodelu kategorije 5 zvezdica restoranu su ambijent, hrana i usluga. Unikatan ambijent restorana Festina Lente dizajniran je po najvišim standardima ugostiteljstva, hrana se priprema od kvalitetnih i pažljivo biranih sastojaka, a pripremaju je kuvari sa višedecenijskim iskustvom u oblasti kulinarstva. Ljubazno osoblje obučeno je da pruži visok standard usluge i pokaže gostima južnjačku gostoprimivost.

„Restoran Festina Lente je među prvih 5 restorana koji su kategorisani od strane HORES-a sa Hores Starsovih 5 zvezdica na osnovu ispunjenosti standarda propisanih od strane poslovnog udruženja ugostiteljske privrede. Restorani koji su kategorisani sa 5 zvezdica, posebno se izdvajaju svojim kvalitetom, a komisija za kategorizaciju restorana je i potvrdila da restoran Festina Lente svojom ponudom i uslugom svakako zaslužuje 5*. Hores posebno promoviše restorane na domaćem i inostranom tržištu na svim sajmovima i prezentacijama koji se organizuju u zemlji i svetu. Festina Lente predstavlja pravi dragulj gastronomske ponude naše zemlje.“ – Izjavio je gospodin Georgi Genov, direktor HORES-a na dodeli priznanja o izvrsnosti usluge restorana Festina Lente.

„U ime osoblja restorana Festina Lente zahvaljujem se upravi HORES-a na čelu sa gospodinom Genovim na ovom prestižnom priznanju koje za nas predstavlja izuzetnu čast i potvrdu kvaliteta dosadašnje usluge restorana, ali i obavezu da se kvalitet održi i podigne na viši nivo. Takođe, zahvaljujem se gostima našeg restorana koji su prepoznali da je zadovoljan gost naš primarni cilj. Pored kategorizacije hotela, trebalo bi, takođe, kontrolisati i standarde koje restorani ispunjavaju, ukoliko želimo podići kvalitet usluge, a samim tim i konkurentnost naših ugostiteljskih objekata na svetskom tržištu.“ – Izjavio je Milan Jovanović, generalni menadžer hotela Hammeum i restorana Festina Lente.

Najnovije na
Digitalnom Privrednom Vodiču