O nama

Naš rad se zasniva na konstantnom istraživanju i eksperimentisanju kroz sve faze rada na projektu. Arhitekturu smatramo procesom, koji se ne završava realizacijom tj. izgradnjom, nego se nastavlja kroz život objekta i interakciju sa korisnicima. Upravo zato nam je težište rada na odnosu sa klijentima i korisnicima prostora, dakle na socijalnoj dimenziji arhitekture. Naš pristup je radionički, gde svaki projekat predstavlja poseban izazov, a krajnji cilj su inovativna i jedinstvena rešenja, koja odstupaju od tipskih obrazaca i konvencionalnih rešenja. Mi ne bežimo od ograničenja, mi ih pretvaramo u dizajnerski alat!

Specifičnost našeg studija je istraživanje, osmišljavanje i prezentovanje prostora kroz arhitektonske makete, koje omogućavaju lakše sagledavanje prostora i definisanje strategije rada. Pored istraživačkih maketa, koje su sastavni deo dizajnerskog procesa, bavimo se i izradom maketa postojećih projekata ili izvedenih objekata u cilju prezentacije. Svakoj maketi pristupamo sa pažnjom, detaljno analizirajući potrebe i namene makete, što dalje definiše njenu materijalizaciju, tehniku izrade, stepen detaljnosti, razmeru itd. U našem radu konstantno istražujemo različite tehnike izrade, kroz eksperimentisanje sa formom i primenom različitih materijala.

Aktivnosti studija proširene su učešćem na radionicama, izložbama, festivalima, kao i drugim događajima iz oblasti arhitekture i dizajna.

Studio su osnovali Dejan Mitov, Jelena Mitov i Krsto Radovanović 2009. godine, tokom studija na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu.

Lokacija

Digitalna vizit karta

Preuzmite vizit kartu

Pun naziv firme

Dejan Mitov PR Modelart Arhitekti Novi Sad

Kontakt podaci

Filipa Višnjića 2V 1/1, 21000 Novi Sad, Srbija

+38162283725

office@modelart.rs

modelart.rs

PIB: 108071530

MB: 63193054

Radno vreme

Ponedeljak:

8:00 - 16:30

Utorak:

8:00 - 16:30

Sreda:

8:00 - 16:30

Četvrtak:

8:00 - 16:30

Petak:

8:00 - 16:30

Subota:

Zatvoreno

Nedelja:

Zatvoreno